Keuzegerechten

bootstrap html templates

Voorgerechten

SOEPEN

* Kippensoep
* Waterkersroom
* Tomatenroom
* Champignonroom
* Witloofroom
* Aspergeroom
* Pompoensoep
* Consommé
* Vissoep
* Broccoliroom
* Bloemkoolroom
* Ajuinsoep met kaas
* Erwtensoep
* Brunoisesoep

KOUDE VOORGERECHTEN

* Cocktail garnaal
* Cocktail krab
* Noors visbordje
* Zalm “Belle vue”
* Kreeft "Belle vue"
* Duo van visterrine op een fris bedje van sla
* Gerookte ham met meloenbolletjes en witte porto
* Carpaccio van rundvlees
* Gerookte ham met meloenbolletjes en witte porto
* Waaier van gerookte eendenborst
* Duo van wildpastei ( seizoen)
* Amusesbordje met 4 kleine verschillende koude gerechten

WARME VOORGERECHTEN

* Ambachtelijke kaaskroketten
(2 stuks)
* Ambachtelijke garnaalkroketten (2 stuks)
* Normandische tongfilets
* Koninginnenhapje
* Gebakken geitenkaasje in gerookt spek op een fris bedje groen met lavendel en honing
* Waterzooi van vis van onze noordzee
* Gegratineerd vispannetje van de chef
* tongrolletjes van de chef
* Zalmfillet met saffraansausje
* Kabeljauwhaasje met romig sausje en fijne groentjes
* Zeewolf op een bedje van prei en indisch roomsausje
* Scampi's van de chef
* Rode dorade op een bedje van venkel en zacht currysausje

Desserten

* Gelegenheidsgebak
* Assortiment van taarten
* Chocolademousse op grootmoederswijze
* Witte chocolademousse met een sinaasappelaroma
* Tiramisu
* Assortiment van bavarois
* Ambachtelijke ijstaart
* Ambachtelijke ijscoupes ( alleen met home – cooking te verkrijgen)
* Ambachtelijke ijslam versierd met vers fruit en huisbereide colis
* Luxe dessertbordje met verschillende kleine desserten.